Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare
Hidranti

Stiai ca? Noi va informam: conform P118/2 instalaţiile pentru limitarea şi stingerea incendiilor sunt obligatorii pentru anumite cladiri?

Vrei sa respecti legislatia dar si sa-ti protejezi bunurile si persoanele intretinand sistemele si instalatiile de limitare si stingere a incendiilor?

NOI SUNTEM SOLUTIA PERFECTA! Avem experienta de peste 9 ani în domeniu, personal calificat si aparate profesionale de ultima generatie 

Montaj si intretinere pentru sistemele si instalatiile de limitare si stingere a incendiilor.

Asiguram toate operatiunile necesare conform legii atat pentru hidranti exteriori cat si pentru hidranti interiori

Stiat ca Hidrantul necesita o intretinere trimestriala? Noi asiguram mentinerea instalatiei in stare permanenta de functionare, respectand cerintele legale.

Servicii de verificare hidranti de incendiu interiori. Echipa care va realiza verificarile este autorizata pentru efectuarea lucrarilor de instalare si mentenanta a sistemelor de stingere. Controlul si verificarea instalatiilor de stingere a incendiilor se efectueaza de catre personal de exploatare specializat si instruit in acest scop. Echipa noastra efectueaza urmatoarele operatiuni: Verificare vizuala generala; Verificare grad de coroziune; Verificare furtune; Verificarea ajutajelor de refulare; Verificare/manevre robineti; Verificare capete de conexiune; Verificare garnituri de etanseitate; Verificarea cutiilor de protectie; Verificarea indicatorilor si a etichetelor; Verificarea dotarii cu chei de actionare; Curatare, revopsire ungere; Hidrantii de incendiu interiori se vor marca conform prevederilor legislatiei in vigoare; Verificare la presiune a intregii instalatii; Emitere buletin de verificare al instalatiei.
Mentenanta instalatii stingere incendii si revizia tehnica a acestor sisteme este facuta de catre un expert in domeniu in conformitate cu normele europene, dar si in functie de criteriile specificate de catre producatorul instalatiei.
 

MENTENANTA HIDRANTI INTERIORI

• Verificare vizuala generala
• Verificare grad de coroziune
• Verificare furtune
• Verificarea ajutajelor de refulare
• Verificare/manevre robineti
• Verificare capete de conexiune
• Verificare garnituri de etanseitate
• Verificarea cutiilor de protectie
• Verificarea indicatorilor si a etichetelor
• Verificarea dotarii cu chei de actionare
• Curăţare, revopsire ungere;
• Hidrantii de incendiu interiori se vor marca conform prevederilor legislatiei in vigoare

REVIZII ANUALE Hidranti Botosani

Revizia anuală – se va executa o revizie completă a întregii instalaţii cu înlocuirea elementelor de etanşare necorespunzătoare, curăţire şi protejare anticorozivă adecvată care cuprinde:

• controlul etanşeităţii instalaţie de alimentare cu apă (conducte, îmbinări, armături, hidranţi interiori şi exteriori);

• verificarea gradului de corodare sau depunere prin demontarea armăturilor de pe traseu şi controlarea capetelor conductelor;

• verificarea modului de fixare a suporţilor conductelor şi a armăturilor şi a gradului de uzură al garniturilor aferente;

• verificarea modului de funcţionare al armăturilor de închidere (uşurinţa de manevrare, gradul de închidere şi deschidere, starea garniturilor). Armăturile se vor demonta şi se vor curăţa, iar pentru etanşeitate se folosesc garnituri noi.

 

Parteneri web:  Realizare website firma termopane, Creare website scoala sanitara 

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP