Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare
Trape de fum

Trapele de fum și luminatoarele aduc lumina prin acoperiș, reduc riscurile și pagubele cauzate de incendiu - chiar pot salva vieți !

 Adaugarea de trape de fum si componente pentru ventilatie, va ofera posibilitatea sa va transformati solutia de lumina naturala intru-un sistem de evacuare fum si ventilatie zilnica eficient. Gama larga de produse si accesorii standard pot fi combinate in multe feluri cu cupole luminatoare simple si luminatoare continue de acoperis sau cu sistemele de deschidere cu lamele (voleti).

Lumina ce trece prin luminatoare este de cinci ori mai mare decât cea care care trece print-o fereastră din fațada clădirii. Lumina și ventilația naturală datorată luminatoarelor are un impact pozitiv asupra confortului oamenilor din clădire, iar reducerea consumului de energie duce la reduceri de costuri ce le face foarte rentabile.

Vasta experienta ARCI SS ajută clientul prin toate fazele proiectului de la proiectare, dimensionare, ofertare, la comanda, până la instalare. Prin oferirea unui sistem complet de acoperiș, Icopal asigură o aprovizionare eficientă, de înaltă calitate și o soluție perfect funcțională. 

 

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP