Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare
 
 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

 Noi credem în efortul susţinut, într-o atmosferă plăcută și în acel tip de creativitate care apare atunci când oamenii talentaţi din medii diferite abordează problemele din perspective diverse. Misiunea managementului resurselor umane este de a asigura organizaţiei personalul specializat in profesia de inginer/tehnician sisteme securitate şi motivat corespunzător care să contribuie la realizarea obiectivelor specifice pentru obţinerea succesului produselor oferite clienţilor şi consolidarea poziţiei pe piaţă.

Posturi disponibile:  

  Momentan  există 10 posturi disponibile!

  • 3 Posturi de Tehnicieni sisteme de securitate 
  • 3 Posturi de Electricieni
  • 4 Posturi de necalificati

Puteţi trimite intenţiile de angajare, va contactăm noi la momentul cănd echipa noastră trebuie suplimentată !

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP