Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare

ARCI SURVEILLANCE SOLUTIONS SRL

O societate autorizata si specializata in proiectarea, instalarea si întreţinerea sistemelor de securitate. Lucrările executate beneficiază de minim 1 AN garanţie pentru echipamente (garanţia producătorului) si de inca 1 AN garanţie pentru cablaje in cazul încheierii unui contract de service post-garanţie. In perioada de garanţie a echipamentelor beneficiaţi de doua verificări complete a sistemelor (o data la sase luni). De asemenea, in perioada de garanţie, service-ul este asigurat in termen de maximum 24 ore de la data preluării reclamaţiei in Botoşani si de 48 ore in alta localitate.

Proiectele realizate sunt supuse avizării de către Inspectoratul Judeţean de Politie Botoşani (sau alt judeţ, in funcţie de sediul beneficiarului) conform Legii nr.333/2003. Societatea noastră este autorizata sa proiecteze, configureze si sa monteze sisteme de supraveghere si antiefractie, având licenţa cu numărul 3360/T/17.11.2014.

Societatea deţine toate autorizaţiile necesare desfasurarii activităţii si va oferă soluţii optime atât din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere tehnic.

Societatea deţine si licenţa de funcţionare eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane-Direcţia Politiei de Ordine Publica privind activitati de prioectare si instalare.

Camere-de-Supraveghere-BotosaniMontaj Sisteme de Supraveghere, Montaj Camere de Supraveghere

Ne adaptam cu usurinta cerintelor clientilor nostri: indiferent ca vreti sa va protejati afacerea, familia si casa, garajul sau masina sau sa supravegheati bona copilului dvs., noi suntem alegerea potrivita.

Sistemele de supraveghere video reprezinta un sistem cu circuit inchis, acest lucru insemnand ca accesul la imaginile redate de acest sistem va fi unul limitat, oferit doar persoanelor cu drept de utilizator.

 

Componentele unui sistem de supraveghere video:

  1. camere de supraveghere 
  2. monitor pentru vizualizarea imaginilor
  3. un videorecorder (DVR) pentru inregistrarea imaginilor preluate de camerele de supraveghere video
  4. un dispozitiv de prelucrare a imaginii
  5. surse de alimentare pentru camerele de supraveghere video alte echipamente

 

digital-video-recorder-dvr-camere-de-supraveghere-botosaniDigital Video Recorderul ( DVR ) permite conectarea din Internet cu utilizator si parola pentru vizualizarea live si a inregistrarilor cu nivele de autoritate.

De exemplu : un angajat poate vizualiza doar o camera , fara a putea vedea inregistrarile. Acest lucru poate fi facut cu ajutorul unei aplicatii oferita gratuit de producator, aplicatie care poate fi instalata pe un calculator obisnuit, notebook si telefonul mobil .

Putem configura sisteme de supraveghere dintre cele mai simple (o camera conectata la un monitor) pana la sisteme complexe, adaptate la ultimele aparitii pe piata de domeniu. Configuram si montam sisteme wireless sau cu fir, de interior si/sau exterior, cu vedere pe timp de zi / noapte, sisteme cu camere ascunse, fixe sau mobile, submersibile etc. Configurarea unui sistem TVCI se face in functie de o serie larga de factori si doar impreuna cu clientul. Prin urmare, va invitam sa ne contactati pentru a alege impreuna sistemul de supraveghere cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

 

 

Camere de supraveghere Suceava

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP