Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare

Camera BULLET EXIR de exterior Senzor 5MP

rezolutie 1080p Distanta IR 20m, 1 LED EXIR Lentila fixa 2.8mm Iluminare minima 0.01 Lux @ (F1.2,AGC ON), 0 Lux cu IR ICR
Descriere

Camera BULLET EXIR de exterior Senzor 5MP CMOS, rezolutie 1080p Distanta IR 20m, 1 LED EXIR Lentila fixa 2.8mm Iluminare minima 0.01 Lux @ (F1.2,AGC ON), 0 Lux cu IR ICR, WDR 120dB, Smart IR, AGC, BLC, DNR, OSD Menu(Up the Coax), IP66 Alimentare 12 VDC,  temperatura de operare (-40°~60°)

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP