Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare

HIDRANT SUPRATERAN

Hidrant suprateran model P7, cu două racorduri storz tip B, pentru apă potabilă și lichide neutre de până la maximum 60°C
Descriere

Hidranții supraterani AVK prezintă mai multe elemente de siguranță și respectă sau depășesc cerințele DIN EN 14384. Hidrantul este proiectat cu sistem dublu de închidere pentru o etanșare continuă în timpul operațiunilor de întreținere sau în cazul unor loviri accidentale. Flanșele care conectează coloana superioară de cea inferioară sunt conectate cu bucșe speciale din titan concepute să se rupă dacă hidrantul este lovit. Aceste bucșe sunt singurele piese de schimb care trebuie înlocuite în cazul în care hidrantul este avariat.

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP