Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare

Instalatii de hidranti

Hidrantul este un dispozitiv care permite legarea mai multor furtunuri în același timp la conduc­tele de distribuție a apei sub presiune.
Descriere

Aceste instalatii au rolul de a fi primul ajutor in cazul izbucnirii unui incendiu. Folosirea acestor sisteme poate ajuta la izolarea incendiului si impiedica extinderea la spatiile alaturate.

Caracteristici:

Hidranti de incendiu interior

Amplasarea și numărul hidranților în clădiri se face în funcție de numărul de jeturi care trebuie să atingă fiecare punct din interiorul clădirii, raza de acțiune, caracterul clădirii, amplasarea utilajelor, mobilierului sau a materialelor depozitate.

După modul de deservire, hidranții exteriori se clasifica in:

– hidranți subterani 

– hidranți supraterani

– hidranți de suprafață 

– hidranții portativi 

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP