Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare

Trape de fum orizontale

Trapele de fum sunt dispozitive cu rol in asigurarea securitatii la incendiu a cladirilor.
Securitatea la incendiu a unei cladiri, din perspectiva protectiei la foc se refera la capacitatea acesteia de a nu genera evenimente critice sau evenimente catastrofale. Sistemele tehnice care asigura securitatea la incediu (intra aici si produsul trape de fum) au ca rol limitarea probabilitatii producerii de victime si distrugerii proprietatii sau a mediului inconjurator.

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP