Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare

Trape Evacuare Fum prin Acoperis

Sistemul Trape de fum VELUX pentru ventilarea fumului a fost dezvoltat și îmbunătățit permanent de-a lungul timpului
Descriere

Sistemul Trape de fum VELUX pentru ventilarea fumului a fost dezvoltat și îmbunătățit permanent de-a lungul timpului pentru a asigura maximul de confort și siguranță în exploatare. Noul sistem, lansat în anul 2015, este mult mai flexibil decât precedentul, deoarece oferă clienților posibilitatea operării mai multor ferestre folosind aceeași unitate de comandă, minimizand astfel costurile investiției.

Un sistem complet este alcătuit din următoarele componente:

  • Fereastră pentru desfumare model GGL;
  • Ramă de etanșare model EDW/EDS;
  • Kitul de accesorii KFX 210. Acesta include: unitate centrală de comandă, un senzor de fum și un buton de panică.

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP