Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare

Promovare web prin backlink

Google spune că backlink-urile sunt unul dintre cei mai buni trei factori

Backlink-urile sunt carnea și cartofii strategiei SEO. Ei semnalează Google că alte site-uri web consideră conținutul dvs. suficient de important și de util pentru a le face linkuri la propriile articole, bloguri și conținut. De fapt, Google spune de fapt că backlink-urile sunt unul dintre cei mai buni trei factori de clasare ai lor.

Astăzi vreau să vă arăt cum să obțineți primele 100 de backlink-uri!

Nu numai că veți crește drastic autoritatea site-ului dvs., ci îl veți pregăti pentru a se clasa pentru tone de cuvinte cheie!

Construirea a 100 de link-uri este pur și simplu o chestiune de muncă grea, de strategii potrivite și de a ști cum să implementezi acele strategii. Din fericire pentru tine, o să-ți arăt exact cum să faci asta.

 

Și nu mă refer la backlink -uri de calitate scăzută de la site-uri web spam . Vorbesc despre backlink-uri de înaltă calitate de la site-uri web cu autoritate de domeniu înaltă din industria dvs.

Tipul de backlink-uri care beneficiază direct de clasarea dvs. SEO .

Dar înainte de a vă arăta cele zece trucuri pe care le folosesc pentru a genera backlink-uri, să discutăm pe scurt despre tipul de backlink pe care nu le doriți.

Ce linkuri ar trebui să evitați

Nu toate backlink-urile sunt create egale. Unele backlink-uri beneficiază enorm de mult SEO -ul site-ului tău, iar altele vor avea un efect redus.

Poate fi greu să obții un astfel de impuls, mai ales pentru bloggerii sau companiile mici. Dar dacă doriți să vă îmbunătățiți SEO , trebuie să vă asigurați că câștigați backlink-uri de înaltă calitate către site-ul dvs. cât mai mult posibil.

Pentru a înțelege de ce unele backlink-uri sunt mai bune decât altele, mai întâi trebuie să înțelegeți de ce backlink-urile sunt atât de influente în primul rând.

Căutarea oportunităților cât mai mult posibil poate fi dificilă, dar merită. Există multe moduri diferite în care puteți obține backlink-uri. Doar asigurați-vă că depuneți cel mai mare efort pentru tipul potrivit de metode.

De exemplu, comentarea videoclipurilor de pe YouTube din nișa dvs. vă poate aduce câteva vizualizări suplimentare pe canalul dvs. Dar, nu vă va primi un backlink. Așadar, cel mai bine ar fi să vă concentrați pe metodele despre care știți că vă vor aduce mai multe -uri de înaltă autoritate . backlink

Scopul numărul unu al Google (și, de altfel, obiectivul numărul unu al fiecărui motor de căutare) este să furnizeze rezultate care să răspundă la întrebarea celui care caută. Nu vor ca utilizatorii să introducă „pantofi de vânzare” și să vadă o mulțime de rachete de tenis în căutarea lor pe Google .

Dar ei nu vor doar ca rezultatele lor să fie relevante; de asemenea, vor să fie de înaltă calitate termeni de căutare .

Cu alte cuvinte, atunci când introduceți „pantofi de vânzare”, acestea vă vor arăta cel mai de încredere loc în care cumpără consumatorii.

Dar cum motoarele de căutare care site-uri web sunt de încredere? decid

Introduceți backlink

Backlink-urile pe care le primiți de la alte site-uri web pe care nu sunteți proprietarul site -ului îi spun în esență Google: „Hei, uite. Acest site web consideră că acest alt site este o sursă de încredere.” Acest lucru ajută la clasamente, mai ales dacă celălalt site are o autoritate mare de domeniu.

Dacă doriți să vedeți ce fel de site-uri web se leagă în prezent la propriul dvs., puteți utiliza Google Search Console de la sau Ahrefs . Efectuarea unui studiu de caz vă poate îmbunătăți și clasamentul . Astfel știi exact unde trebuie să te îmbunătățești.

De asemenea, puteți consulta instrumente gratuit de verificare a backlink -urilor pentru a vedea ce site-uri web au link-uri către ale dvs.

Orice link-uri cu autoritate de domeniu foarte scăzută , un rating ridicat de spam sau text de ancorare irelevant nu va ajuta la fel de mult la clasarea în SERP-uri. Vrei ca linkurile tale să fie naturale, relevante și să aibă autoritate ridicată .

Puteți folosi instrumente precum Moz , Ahrefs și SEMRush pentru a analiza calitatea backlink-urilor care ajung la site-ul dvs.

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP