Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare
Ce este o cameră supraveghere de noapte?

Toate camerele IP au capacitatea de a înregistra pe timpul nopții, dar ceea ce face cu adevărat diferența sunt senzorii de imagine. Calitatea videoclipului este cea mai importantă atunci când vine vorba de siguranță pe timp de noapte. Camerele de supraveghere normale nu au o calitate video remarcabilă pe care camerele de securitate cu vedere nocturnă color le pot oferi. Astfel, iată tot ce trebuie să știți despre aceste camere. De la modul în care funcționează până la ceea ce îi face diferiți, precum și cele mai bune selecții de camere color cu viziune de noapte în 2020, totul este aici.

Ce este o cameră de vizionare de noapte?

Grija că nu poți identifica o persoană sau o mașină în timpul nopții este acum o poveste veche. Cu camerele de supraveghere nocturnă, puteți obține cu ușurință o calitate bună a imaginii, care vă ajută să vă asigurați casa. Aceste camere vin cu senzori de imagini speciali, mai cunoscuți sub numele de senzori „stea”. Acestea urmăresc să ofere imagini video și de înaltă calitate și în condiții de lumină extrem de scăzute. Acestea sunt create pentru a facilita identificarea fețelor umane în întuneric. Puteți vedea chiar și o plăcuță de înmatriculare a mașinii pentru a verifica dacă vă este familiar sau nu înainte de a merge la poartă. Prin urmare, aceste camere au fost special concepute pentru a oferi securitate inteligentă la domiciliu în timpul nopții, la maxim.

DE CE AM APELA LA CAMERE PENTRU SUPRAVEGHERE VIDEOIn urma cu ceva timp nu se putea vorbi despre o parere generala indoielnica asupra sigurantei cetateanului. Totusi, in acest moment lucrurile tind sa capete turnuri destul de negative, dat fiind faptul ca numarul de crime, jafuri, inselaciuni si alte fraude a crescut covarsitor in ultimii ani, iar atat proprietarii de imobile cat si patronii de firme trebuie sa mizeze pe diferite solutii de protectie a propriilor bunuri.

Asta face ca numeroase modele de camere profesionale pentru supraveghere sa fie gasite in diferite magazine, hipermarketuri, case, impreuna cu un sistem de alarma conectat la o firma de securitate pentru o protectie indelungata asupra posibilelor atacuri.

DE CE AM APELA LA CAMERE PENTRU SUPRAVEGHERE VIDEO?

Cu siguranta, anumite bunuri sau marfuri solicita de la sine o atentie sporita, mai ales cand ajung in anumite destinatii, drept pentru care o camera de supraveghere poate focaliza pe o distanta redutabila, avand in dotare lentile de ultima generatie, care permit transmiterea de imagini atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, la o rezolutie foarte buna.

Cum sa ne monitorizam rudele in varsta de la distanta camere supraveghereCu totii ajungem la o varsta cand ne imbolnavim si avem nevoie de tratament periodic. Persoanele in varsta sunt cele care sufera cel mai mult, iar acestea au nevoie de sprijin permanent din partea noastra. Bunicii nostrii sau poate parintii au nevoie de tot sprijinul nostru cand ajung la varste inaintate. Desi ne dorim sa fim alaturi de ei atunci cand au probleme, timpul nu este mereu de partea noastra. Desi si-ar dori sa poata comunica cu noi cat mai des, noi niciodata nu ne gasim suficient timp.

Pentru situatiile in care batranii necesita supraveghere continua, majoritatea dintre noi opteaza pentru un azil sau angajeaza o persoana care sa aiba grija de ei la domiciliu. Acest lucru poate fi destul de costisitor si nu toata lumea isi permite. Totusi, nevoia de siguranta trebuie satisfacuta.

 

Tehnologia

Tehnologia ne vine in ajutor si in acest caz. Pentru a asigura o monitorizare continua asupra lor, producatorii de camere video s-au gandit la solutia perfecta. Dezvoltarea camerelor de supraveghere IP Cube ce se pot accesa de pe telefon sunt inventia care ne ajuta sa comunicam de la distanta in mod gratuit. Putem monitoriza o persoana si locuinta in care sta folosind telefonul mobil, iar in cazuri de urgenta putem sa o contactam direct.

Camerele de supraveghere video IP Cube sunt camere de supraveghere care folosesc tehnologia IP, adica comunica prin internet si permit accesarea lor de la distanta folosind o aplicatie. Acestea sunt foarte des intalnite in familiile moderne care doresc sa-si monitorizeze casa, copilul sau membrii de familie cu varste mai inaintate care au nevoie de supraveghere permanenta.

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP