Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare
Ce este o cameră supraveghere de noapte?

Toate camerele IP au capacitatea de a înregistra pe timpul nopții, dar ceea ce face cu adevărat diferența sunt senzorii de imagine. Calitatea videoclipului este cea mai importantă atunci când vine vorba de siguranță pe timp de noapte. Camerele de supraveghere normale nu au o calitate video remarcabilă pe care camerele de securitate cu vedere nocturnă color le pot oferi. Astfel, iată tot ce trebuie să știți despre aceste camere. De la modul în care funcționează până la ceea ce îi face diferiți, precum și cele mai bune selecții de camere color cu viziune de noapte în 2020, totul este aici.

Ce este o cameră de vizionare de noapte?

Grija că nu poți identifica o persoană sau o mașină în timpul nopții este acum o poveste veche. Cu camerele de supraveghere nocturnă, puteți obține cu ușurință o calitate bună a imaginii, care vă ajută să vă asigurați casa. Aceste camere vin cu senzori de imagini speciali, mai cunoscuți sub numele de senzori „stea”. Acestea urmăresc să ofere imagini video și de înaltă calitate și în condiții de lumină extrem de scăzute. Acestea sunt create pentru a facilita identificarea fețelor umane în întuneric. Puteți vedea chiar și o plăcuță de înmatriculare a mașinii pentru a verifica dacă vă este familiar sau nu înainte de a merge la poartă. Prin urmare, aceste camere au fost special concepute pentru a oferi securitate inteligentă la domiciliu în timpul nopții, la maxim.

 

Cum funcționează o cameră de securitate pentru viziune de noapte?

În lumea modernă de astăzi, camerele de vizionare nocturnă sunt dotate cu o serie de caracteristici uimitoare care le fac puternice pentru securitatea casei. Începând cu senzorii de imagine lumina stelelor; acestea sunt extrem de puternice și au sensibilitate la lumină datorită căreia sunt capabile să funcționeze incredibil de bine în zonele cu lumină slabă. Acum acesta este locul în care camera de vizionare nocturnă color diferă de camerele de supraveghere normale.

Camerele de securitate obișnuite trec automat la modul alb-negru în timpul nopții, din cauza iluminării reduse. În plus, sunt incapabili să ofere o imagine clară, ceea ce le face improprii din motive de securitate pe timp de noapte. Dacă acest sistem inteligent de securitate la domiciliu detectează ceva suspect, pornește alarma luminii și sunetului pentru a vă alerta, oriunde vă aflați. Multe dintre aceste tipuri de camere sunt dotate cu o cameră WiFi cu reflector care vă permite să rămâneți conectat la securitatea casei, indiferent unde vă aflați.

Cu toate acestea, pentru a obține un rezultat excelent al camerelor de vizionare de noapte, pridvorul sau strada trebuie să aibă lumină. Iluminarea redusă va funcționa, dar dacă nu aveți lumină în pridvor și nu vă veți baza pe camera de vizionare nocturnă. Pe de altă parte, dacă iluminatul este uimitor; rezultatul va fi și foarte eficient. Astfel, asigurați-vă că zona în care atașați camera are un fel de iluminat disponibil.

Camere IP cu viziune nocturnă color față de camerele cu viziune nocturnă obișnuită

O viziune bună despre cine se află în jurul casei tale în timpul nopții este crucială în aceste zile. Rata criminalității fiind ridicată în întreaga lume, cu toții dorim să asigurăm o mare securitate familiei noastre. Aici vă confundați uneori cu privire la alegerea camerei de securitate potrivite pentru viziunea de noapte sau a unui sistem de supraveghere. Războiul apare aici între camera de vizionare de noapte color și camera de vizionare de noapte obișnuită. Pe care ar trebui să alegi?

În primul rând, calitatea imaginii contează foarte mult. Camerele de securitate cu viziune nocturnă color oferă mai multe imagini color. Acest lucru se datorează faptului că au senzori de imagine care oferă un contrast mai bun și la iluminare redusă. Astfel, acestea vă permit să obțineți detaliile în mod clar, deoarece imaginile nu sunt neclare. În al doilea rând, diferențele de diafragmă fac ca viziunea de noapte și camerele de securitate obișnuite să difere prea mult.

În al treilea rând, nu există multe cerințe de instalare pentru oricare dintre cele două tipuri. Cu cele cu viziune nocturnă color, aveți nevoie doar de o iluminare minimă în verandă, astfel încât efectul de lumină scăzută să fie prezent pentru a vă oferi o calitate bună a imaginii. Dacă pridvorul dvs. are o iluminare foarte bună, sincer, nimic nu depășește deloc calitatea unei camere de supraveghere color cu viziune de noapte. Pe de altă parte, camerele obișnuite nu sunt prea eficiente cu calitatea imaginii. Chiar și cu o iluminare bună, acestea vă vor oferi o imagine alb-negru în timpul nopții, care va lipsi și de claritate.

De asemenea, vă recomandăm să vă gândiți dacă doriți o cameră Wifi cu reflector sau una simplă. La fel, sunt disponibile și camere cu reflectoare alimentate cu baterii și există unele care nu funcționează pe baterii. Prin urmare, căutați și funcții suplimentare, dacă doriți.

Astfel, trebuie să luați decizia corectă atunci când alegeți camera. Având în vedere bugetul dvs. mai întâi, trebuie să alegeți între camera de supraveghere nocturnă color și camerele de noapte obișnuite. Rețineți de ce aveți nevoie și ce tip de videoclip ar fi potrivit în scopuri de securitate.

Cum să alegeți camera IP color Night Vision?

Așadar, s-ar putea să fiți pregătit să cumpărați o cameră IP cu viziune nocturnă color bună pentru casa sau biroul dvs. Dar, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a alege. Există o mulțime de camere de vizionare nocturnă color disponibile pe piață în aceste zile și pentru a vă asigura că faceți alegerea corectă, iată factorii importanți pe care trebuie să îi luați în considerare:

# 1. Calitatea imaginii

Dacă sunteți în căutarea unui rezultat excelent al camerei de supraveghere de noapte, încercați să o utilizați în modul alb-negru. Da, va funcționa cu lumină slabă și vă va oferi și imagini colorate, dar alb-negru este mai eficient. Însă, puteți căuta oricând camere de vizionare nocturnă cu lumină stelară, deoarece acești senzori sunt mai puternici și vă oferă o calitate a imaginii uimitoare și la culoare. Deci, încercați să căutați senzori de imagine cu stea. Aici și diafragma joacă un rol crucial. Este componenta principală care trebuie să canalizeze lumina în obiectiv. Acest lucru ar putea părea cam vechi, dar adevărul este că o deschidere mai mare va pătrunde în mai multă lumină în obiectiv, ceea ce va avea ca rezultat o imagine sau un videoclip de o calitate mai bună. Astfel, asigurați-vă că acordați atenție și diafragmei.

# 2. Acoperirea domeniului

Înainte de a alege o cameră de vizionare nocturnă color, asigurați-vă că știți gama pe care o acoperă pentru dvs. Din nou, camerele alb-negru oferă o acoperire mai mare decât cele cu viziune nocturnă color. Însă aveți întotdeauna o acoperire diferită cu fiecare cameră; deci cercetează înainte de a cumpăra.

# 3. În aer liber și în interior

Mai mult, trebuie să știți că sunt disponibile camere de securitate pentru vedere nocturnă în interior și exterior. Cel mai bine este să cercetați amândouă înainte de a alege unul. S-ar putea să ajungeți să cumpărați un sistem de cameră interioară dacă nu aveți nicio idee. Cercetați singuri, astfel încât să știți ce vă arată retailerul, este corect. Mai mult decât atât, menționați din nou și din nou că sunteți în căutarea unei camere de vizionare de noapte în aer liber sau una de interior.

# 4. Depozitare

Deoarece camerele de vizionare nocturnă color au moduri și setări diferite, atunci necesită și mai multă capacitate de stocare. Astfel, alegeți pe scară largă. Dacă sunteți foarte preocupat de stocare, atunci viziunea alb-negru ar putea fi bună pentru dvs., deoarece nu are multe opțiuni.

# 5. Buget:

Există diferite tipuri de camere de supraveghere nocturnă color și, evident, cele cu senzor de lumină a stelelor sunt mai scumpe decât cele obișnuite. Astfel, trebuie să vedeți ce se potrivește în bugetul dvs. și cât sunteți dispus să cheltuiți.

recomandate Camere de securitate Color Night Vision

Iată primele 2 opțiuni pentru camerele de securitate color de vizionare nocturnă pe baza considerațiilor de mai sus.

1. Cameră C190 O utdoor WiFi cu viziune nocturnă color

Noua cameră de securitate COS0 ZOSI cu detecție umană AI, viziune nocturnă colorată și alerte luminoase și sonore, oferind o modalitate mai puternică și completă de a vă proteja casa și de a descuraja infracțiunile.

Deveniți cea mai bună alegere pentru camera color de vizionare nocturnă cu rezoluție 1080p full HD, văzând până la 80 de picioare în noaptea întunecată. De asemenea, vine cu 3 tipuri de moduri de vizionare nocturnă: infraroșu (alb-negru), full color și modul inteligent de vizionare de noapte. Astfel, puteți să vă personalizați modul de vizionare nocturnă prin intermediul aplicației pentru a se potrivi tuturor nevoilor dvs. la supravegherea nocturnă.

Mai mult, cu 12 LED-uri albe puternice și sirena încorporată, C190 poate emite lumină puternică intermitentă și poate declanșa o alertă sonoră pentru a descuraja intrusul.

Specificații pentru viziunea de noapte:

  • Rezoluție: 1080p full HD
  • LED alb cald: 12buc
  • Distanță efectivă IR: 80ft în întuneric total, 130ft în lumină ambientală
  • Mod zi / noapte: filtru infraroșu ICR
  • Unghi de vizualizare: 90 ° WDR (gama dinamică digitală largă): da
  • BLC (Backlight Compensation): da
  • HLC (Highlight Compensation): da

 

 

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP