Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare

    ARCI SURVEILLANCE SOLUTIONS SRL este licentiata de catre Inspectoratul General al Poliei Romane sa efectueze lucrari de proiectare pentru sisteme de securitate, detinand personal calificat atat pentru activitatea de proiectare cat si pentru activitatile ulterioare (instalare, mentenanta).

    Oferim servicii de proiectare sisteme de securitate atat pentru cladiri/spatii noi cat si pentru sisteme ce necesita modernizare sau inlocuire completa.

Evaluare riscuri, proiectare si instalare sisteme securitate.

   Inainte de a va concepe sistemul dumneavoastra de securitate, trebuie sa luati in considerare urmatoarele:

 • 1.Evaluati din punctul de vedere a riscurilor de securitate obiectivul pe care doriti sa il protejati.
 • 2.Determinati punctele normale de intrare in viitoarea zona protejata (usi de intrare, usi de garaj si orice usa pe care intrati in mod normal in perimetru).
 • 3. Faceti un plan pe hartie si insemnati TOATE punctele posibile – in mod rezonabil – de patrundere si imaginati-va scenarii plauzibile de efractie..
 • 4. Alegeti un loc ferit in care sa montati centrala antiefractie ( fie in pivinita, camari sau alt loc mai putin accesibil in mod normal).
 • 5. Sistemul il veti putea concepe in sistem “multi-treapta”. Astfel, in cazul in care spargatorul trece printr-un mijloc de protectie , sa-l “intampine” alt echipament .
 • 6. Incepeti prin a va proteja intrarile comune si naturale – in principal porti si/sau usi de intrare. Pentru acestea puteti utiliza contactele magentice.
 • 7. Totusi, nu e bine sa va incredeti intr-un singur mijloc de protectie ( pe langa faptul ca se poate defecta, el poate fi scos din uz in mod intentionat.) Dublati contactele magnetice cu detectoare de miscare, acolo unde stiti sau va asteptati sa aveti un trafic mai mare ( ex: holul care duce spre sufragerie sau dormitor)
 • 8. Urmatorul nivel de securitate va trebui sa abordeze “deschiderile accesibile” cum ar fi usile si geamurile de la nivelul cel mai de jos.
 • 9. Daca aveti zone usor de escaladat luati in considerare si zonele de la etaj, inclusiv deschiderile din acoperis ( mai ales daca locuinta este alipita de alte case vecine )
 • 10.Un nivel bun de securitate presupune o anuntare cat mai timpurie, chiar anticipata, a tentativei de efractie. De aceea, pentru zonele de la parter puteti monta detectoare de geam spart, astfel incat sa puteti fi anuntat inca din faza in care cineva ar incerca sa patrunda prin geam.
 • 11. Barierele cu infrarosu constituie cel mai simplu mijloc de protejare a gardurilor, curtilor si chiar a peretilor, impotriva escaladarii acestora catre deschiderile din casa.
 • 12. Dupa ce v-ati amplasat echipamentele antiefractie, verificati inca o data daca acestea “acopera” zonele in vederea unei protectii fara puncte slabe.

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP