Proiectare/instalare sisteme desfumare și instalațiilor de ventilare

    ARCI SURVEILLANCE SOLUTIONS SRL are licenta in curs de autorizare la Inspectoratul General al Poliei Romane.

Evaluare riscuri, proiectare si instalare a sistemelor de semnalizare, alarmare, alertare în caz de incendiu.

    Incendiile sunt extrem de periculoase pentru viata oamenilor si devastatoare pentru bunurile materiale. Pentru a putea interveni la timp si a limita pagubele cauzate de incendii, se recomanda instalarea unui sistem automat de detectie si semnalizare incendiu.

    Lucrările de proiectare a sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu sunt efectuate numai de către personal care deţine certificat de competenţă profesională în acest sens, respectiv pentru ocupaţia Proiectant sisteme de securitate - Cod COR 215119 , cu competenţe specifice domeniului de autorizare .

    La nivelul societăţii există person al care deţine certificate de competenţă profesională, astfel încât cumulat, acoperă, la nivelul suplimentului descriptiv, toate unităţile de competenţă specifice. La efectuarea lucrărilor de proiectare a sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmar e şi alertare în caz de incendiu se vor respecta prevederile legislaţiei, normativelor, reglementărilor tehnice şi standardelor în vigoare precum şi specificaţiile tehnice ale echipamentelor utilizate. 

   Exista implementata o procedura aprobata si de catre Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti, conform careia proiectarea trebuie sa aigure:

    Prelucrarea datelor despre cladire (cladirile) la care se va face proiectarea;

    Dimensionarea instalatiei si stabilirea modului de echipare a cladirii (cladirilor) cu instalatii ori sisteme de semnalizare incendiilor: sistem ori instalatie adresabila ori conventionala;

  • Zonarea cladirii: zone de incendiu si zone de alarmare;
  • Alegerea detectoarelor si declansatoarelor manuale, amplasarea acestora: de temperatura, de fum, combinate, punctuale ori lineare, etc.;
  • Alegerea si amplasarea dispozitivelor de alarmare;
  • Alegerea spatiului destinat centralei de semnalizare a incendiilor;
  • Alegerea cablurilor, conditii de realizare a instalatiilor:;
  • Alegerea surselor de alimentare, conditii de realizare a alimentarii;
  • Elaborarea memoriului tehnic si a celorlalte componente scrise si desenate ale proiectului;

DESCRIERE ECHIPAMENTE

CLIENTI MULTUMITI

Elena Traian

Super profesionisti. Am fost trimisa de catre un concurent al lor pentru piese, dupa o nefericita incercare de finalizare a instalatiei apartinand unui echipament de integrat incendiu/hidranti, cu o alta firma. Au preluat cu seriozitate si promptitudine solicitarea noastra si au comandat in mod rapid si profesionist necesarul ramas pentru punere in functiune. Mentionez ca pretul a fost mai mic decat cel estimat!

Tarnoveanu Sorin

Un magazin de instalatii efractie-incendiu care s-a dezvoltat încet-încet. Au multe produse necesare conform legislatiei. Toți meseriasii cu care am lucrat la diferite de proiecte au preferat acest furnizor. Îmi place că acceptă și retur cu partenerii.

×

Apeleaza!

E-mail

GoogleMap

 
 
 
 
 
Maximum upload size: 15.00 MB
 
 

TOP